Karta som med röd fyrkant ramar in Vårberg, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Vårberg. Samtal om skottlossning.

Vårberg, Stockholm, Stockholms län

Det kommer samtal om att man hör skottlossning i Vårberg. Polis åker till platsen och två personer visar sig ha blivit skjutna/skottskadade på platsen. En är avliden och en är skadad och har förts till sjukhus med ambulans.

Polis är på platsen, har spärrat av platsen och tar upp eventuella vittnesmål.En teknisk undersökning kommer att genomföras.

Uppdatering 21 juli, kl 00.40

Avspärrningarna kvarstår i avvaktan på tekniska undersökning. Förhör med vittnen pågår och dörrknackning i området har påbörjats.

Skadeläget på den skadade personen var initiatlt bedömt som inte livshotande och det finns inga nya uppgifter om detta. Personen är på sjukhus.

Uppdatering 21 juli, kl 07.35

Under natten har teknisk undersökning pågått och ett stort antal förhör hållts. Det har också knackats dörr i området.

Området är fortfarande avspärrat och under dagen kommer det att finnas extra poliser på plats både för att ta upp eventuella ytterligare vittnesmål men också för att arbeta trygghetsskapande. 

Inget är i nuläget gripen.

Utredningsarbetet fortsätter nu med att bland annat att sammanställa de vittnesuppgifter som finns och utifrån dem arbeta vidare.

Information som lämnas om pågående händelser är preliminär och kan komma att ändras.

Polisen Stockholms län

Händelsen i media

Mest läst av andra