Karta som med röd fyrkant ramar in Orange, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Med anledning av den vädervarning som SMHI gett för bland annat Stockholms län är det av vikt att som invånare hålla sig informerad.

Orange, Stockholms län

SMHI har gett en så kallad orange vädervarning från söndag den 20 november kl 18.00 till och med måndag den 21 november klockan 20.00. Det innebär varning för snöfall i stora delar av länet, som tidvis väntas bli ymnigt och ge stora snömängder på kort tid. 

* Sammanfattningsvis kan vädersituationen bli mycket besvärlig, men med stora lokala skillnader på olika håll i Stockholms län. Detta kan ge stora problem för vägtrafik och andra kommunikationer som till exempel buss, tåg med mera.

* Ett råd är att inte ge sig ut på vägarna om det inte är nödvändigt och att följa parkeringsreglerna för att plogning ska kunna genomföras.

* Den som har möjlighet att jobba hemifrån i morgon, måndag, rekommenderas göra det.

* Det är risk för stora förseningar inom buss-, tåg- och flygtrafiken samt inställda avgångar. Om du ska ut och åka - håll koll på respektive trafikslags webbplats.

* Var beredd på att det på grund av vädret kan bli elbortfall i områden med luftburna elledningar, vilket även påverkar mobila nät för telekommunikationer.

Mest läst av andra