Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Huvudsta, Solna, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Räddningsinsats En eventuell gasläcka har uppstått vid en fastighet i Huvudsta. Räddningstjänst och polis är på plats för att kontrollera detta.

Huvudsta, Solna, Stockholms län

Polisen bistår Räddningstjänsten med avspärrningar ett par hundra meter runt fastigheten, detta gäller såväl fotgängare som bilister.

En handfull personer har förts till sjukhus för kontroll, varav några är poliser som känt av en doft när de anlände till platsen. 

Uppdatering klockan 16:26

Beslut har tagits om att räddningsinsatsen har avslutats. Alla avspärrningar ska hävas.

Uppdatering klockan 19:00

Vid en samlad bedömning av dokumentationen från händelsen har polisinsatschefen tagit beslut om att utreda vad det är som kan ha varit det som orsakade gaslarmet.

En förundersökning om vållande till kroppsskada ska inledas. Skadan består av illamående. Det finns inte någon misstänkt person.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra