Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Gubbängen, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån

Personal i en matvaruaffär i Gubbängen har blivit rånad. Polispatrull grep en gärningsperson med gods från rånet på en närbelägen T-station.

Gubbängen, Stockholm, Stockholms län

Personal larmade polisen i samband med att att de blev rånade av en ensam rånare. Gärningsperonen uttalade ett verbalt hot och bar i enlighet med initiala uppgifter på någon form av tillhygge.

Rånaren fick med sig varor och lämnade platsen till fots. Polispatrull som kom först till platsen kunde gripa personen på en närbelägen tunnelbanestation och denne bar då fortfarande på det gods han tillgripit i butiken.

Troligtvis är personen som gripits även den som slagit sönder en personbil på en plats som ligger ca 100 meter från matbutiken. Polis var på plats vid bilen då rånet larmades ut och hade därmed en kort framkörning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.