Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Rinkeby, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån

Person skadad i Rinkeby - misstänkt rån eller rånförsök

Rinkeby, Stockholm, Stockholms län

Polisen som är på plats har talat om att brottsoffret är skadad i ena armen, han kommer föras med ambulans till sjukhus för fortsatt vård. 

Initialt har polisen uppfattningen att brottsoffret varit utsatt för ett rån alternativt rånförsök. Polisen kommer arbeta för att ta reda på vad som har hänt genom att prata med brottsoffret. 

Uppdatering klockan 11:19

Brottsoffret befann sig i ett parkerad fordon när en gärningspersonen kom fram och ryckte till sig brottsoffrets halskedja. Gärningspersonen hade ett vasst föremål, troligen en kniv, som skadade brottsoffret i ena handen vid rånet. 

Polisen som är på plats söker efter gärningspersonen samt genomför dörrknackning i närbelägna fastigheter för att se om någon har hört eller sett något som kan vara till hjälp i förundersökningen angående rån.

Uppdatering klockan 13:33

Polisens initiala arbete på plats är avslutat. Ingen gärningsperson är gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...