Karta som med röd fyrkant ramar in Perstorpsvägen, Sköndalsvägen, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Under tiden som polisen arbetar utomhus vid Perstorpsvägen påverkas trafiken förbi en avspärrad plats.

Perstorpsvägen, Sköndalsvägen, Stockholm, Stockholms län

Polisen fick samtal om att i en av bostäderna i Sköndal fanns en skadad man. Han fördes till sjukhus där det har konstaterats att skadan är en skottskada.

I det utredningsarbete som är gjort på platsen kom det fram att en förmodad brottsplats är utomhus och på Perstorpsvägen. Polisen har inlett en förundersökning angående rån. 

Under tiden som polisen arbetar på platsen kommer trafiken påverkas på Perstorpsvägen från Sköndalsvägen och en bit söder ut. Den avspärrade platsen kommer undersökas av tekniker.

Uppdatering klockan 21:39
Polisens arbete med att ta reda på vad som har hänt fortsätter. Brottsrubriceringen på den inledda förundersökningen är ändrad till försök till mord.

Uppdatering klockan 21:51
Teknikerna är klara med sitt arbete vid den förmodade brottsplatsen. De avspärrningar som har funnits är borttagna vilket innebär att det inte längre finns någon trafikpåverkan på Perstorpsvägen från Sköndalsvägen och söder ut.

Händelsen i media

Mest läst av andra