Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Älvsborgsgatan, Vårgårda, Kulturen, Falköping, Slingvägen, Kungälv, Jörlandavägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats

Göteborg, Älvsborgsgatan, Vårgårda, Kulturen, Falköping, Slingvägen, Kungälv, Jörlandavägen, Västra Götalands län

01:04 Göteborg, rattfylleri, olovlig körning.

En förare vägrar stanna på polismans tecken på Älvsborgsgatan. Efter en kortare färd stannar föraren. Vid kontroll kan föraren misstänkas för drograttfylleri, olovlig körning samt att han har falskskyltat bilen. Föraren medtas för provtagning och anmälan skrivs av patrullen.

01:44 Vårgårda, stöld genom inbrott.

Inbrottslarmet på Kulturen i Vårgårda har löst ut. Inga gärningspersoner kvar på platsen eller i byggnaden. Spår anträffas på platsen som tas i beslag. Anmälan skrivs av patrullen.

02:59 Falköping, skadegörelse genom brand.

En bil har börjat brinna poå parkeringen vid skolan på Slingvägen. Branden släcks av räddningstjänsten. Det finns inte någon misstänkt kvar på platsen. Anmälan skrivs av patrullen.

03:18 Kungälv, skadegörelse genom brand.

En bil har börjat brinna på parkeringen vid Jörlandavägen. Räddningstjänsten släcker branden. Ingen misstänkt för branden finns och en anmälan skrivs om skadegörelse genom brand.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens händelser: Rattfylleri, inbrott och skadegörelse genom brand

Alternativ text:

Under natten har polisen hanterat flera olika händelser i Göteborg, Vårgårda, Falköping och Kungälv. Vid 01:04 stoppade polisen en förare i Göteborg som misstänks för rattfylleri, olovlig körning och falskskyltning. I Vårgårda larmades polisen till ett inbrott på Kulturen. Ingen gärningsperson påträffades på platsen. I Falköping började en bil brinna på en skolparkering, och i Kungälv rapporterades en liknande händelse med en bilbrand på Jörlandavägen. Räddningstjänsten släckte båda bränderna och inga misstänkta personer kunde gripas. Polisen upprättade anmälningar för samtliga händelser.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra