Karta som med röd fyrkant ramar in Torsgatan, Stockholm, Hagsätra, Södertälje, Hovsjö, Gröndalsvägen, Karlbergsvägen, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri Flera personer blev misstänkta för brott i samband med bilkörning.

Torsgatan, Stockholm, Hagsätra, Södertälje, Hovsjö, Gröndalsvägen, Karlbergsvägen, Stockholms län

5/9 kl 22:09 Vid en fordonsstopp grips en man och en kvinna i 25-årsåldern på Torsgatan i Stockholm. Föraren misstänks för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Passageraren för narkotikabrott eget bruk.

6/9 kl 00:18 Stoppar en patrull en bilförare på Maglungskopplet i Hagsätra. Föraren saknar både körkort och annnan id-handling och var under natten fortfarande oidentifierad. Föraren misstänks ha kört narkotikapåverkad.

6/9 kl 00:34 uppstår ett förföljande på E4 i södergående riktning söder om Södertälje när en bilförare inte stannar trots stopptecken från patrullen. Föraren lämnar E4 vid Saltskog och kör i riktning mot Hovsjö. På Gröndalsvägen kör föraren in i en sten och fyra personer springer från bilen. En man i 20-årsåldern fångas in men de andra försvinner och hittas inte trots sökande med bland annat helikopter. Mannen som infångats blir misstänkt för olovligt brukande och ringa narkotikabrott. 

6/9 kl 03:53 stannar polisen en personbil på Karlbergsvägen. Föraren är en man i 20-årsåldern som misstänks ha kört narkotikapåverkad. Han blir även misstänkt för narkotikabrott innehav. Passageraren är en man i övre tonåren (under 18 år) som blir misstänkt för narkotikabrott innehav. 

Mest läst av andra