Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Huddingevägen, Stockholm, Ringvägen, Bangatan, Södertälje, Wallingatan, Lännavägen, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri Under natten har polisen stoppat sju misstänkta rattfyllerister på länets vägar.

Huddingevägen, Stockholm, Ringvägen, Bangatan, Södertälje, Wallingatan, Lännavägen, Stockholms län

Samtliga personer nedan medtogs för kroppsbesiktning/provtagning efter att de blivit misstänkta för brott.

Kl 23:24 genomförs ett fordonsstopp på Huddingevägen i Stockholm. Föraren är en man i 20-årsåldern som blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk.

Kl 23:38 genomförs ett fordonsstopp på Ringvägen i Stockholm. Föraren är en man i 25-årsåldern som blir misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk.

Kl 00:57 genomförs ett fordonsstopp på Bangatan i Södertälje. Föraren är en man i 40-årsåldern som blir misstänkt för rattfylleri.

Kl 01:12 genomförs ett fordonsstopp på Olof Palms gata i Stockholm. Föraren är en man i 35-årsåldern som blir misstänkt för drograttfylleri.

Kl 04:50 genomförs ett fordonsstopp på Wallingatan i Stockholm. Föraren är en man i 40-årsåldern som blir misstänkt för drograttfylleri.

Kl 07:22 genomförs ett fordonsstopp på Lännavägen i Huddinge. Föraren är en man i 45-årsåldern som blir misstänkt för rattfylleri.

Mest läst av andra