Karta som med röd fyrkant ramar in Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sjukdom/olycksfall Fram till klockan 20 idag har polisen i region Stockholm arbetat med 18 ärenden som kommit in som självmordsförsök.

Stockholm, Stockholms län

Det har inte varit fler larm om självmordsförsök idag än någon annan dag. Notisen är skriven för att beskriva de arbetsuppgifter som polisen i region Stockholm haft under dagen.

Försöken rör allt från en person som försökt hoppa från en bro till person som tänkt hoppa framför tåg eller helt enkelt en person som själv ringer och säger att de mår psykiskt dåligt och inte orkar mer. I en del fall är det anhöriga som ringer och är oroliga.

I flera fall under dagen har vakthavande befäl på regionlednignscentralen fattat beslut om psykiatrisk tvångsvård enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT).

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra