Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Stocksund, Danderyd, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning Polisen fick samtal om ljud som beskrevs som smällare från Stocksund. Polisen fick även uppgifter att det fanns en skadad man i Stocksund.

Stocksund, Danderyd, Stockholms län

Polisen som är på plats har talat om att en person är skottskadad. Polisen kommer spärra av platsen samt prata med de personer som kan ha uppgifter att lämna.

Uppdatering klockan 20:46
Platsen där den skottskadade personen hittades är Stockholmsvägen. Ambulanspersonal är på plats tillsammans med polisen vid den skadade personen.

Uppdatering klockan 21:01
Platsen som är avspärrad är i närheten av Stockholmsvägen/Bergsstigen. Polisen som är på plats har talat om att de anträffat hylsor på platsen. Polisen kommer genomföra dörrknackning i närområdet.

Uppdatering klockan 21:28
De livräddande åtgärderna avbröts då den skottskadade mannens liv inte gick att rädda. Polisen bedriver förundersökning angående mord.

Uppdatering klockan 22:43
Anhöriga till den avlidne är underrättade. Den avlidne är i 50-års ålden. Polisens avspärrningar är kvar på Stockholmsvägen då teknikerna ska genomföra en undersökning.

Händelsen i media

Mest läst av andra