Karta som med röd fyrkant ramar in Järva, Bagartorp, Järvastaden, Tunvägen, Solna, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning Polisen har fått samtal om skottlossning i en lekpark i Järva.

Järva, Bagartorp, Järvastaden, Tunvägen, Solna, Stockholms län

Polisen som är på plats har talat om att det finns en skottskadad man i lekparken eller dess närhet. Någon av de som ringt till polisen har berättat att gärningspersonen kan ha lämnat platsen på en sparkcykel i riktning mot Bagartorp.

Uppdatering klockan 22:27

Den man som anträffades skottskadad är förd till sjukhus med ambulans. 

Uppdatering klockan 22:46

Den man som är förd till sjukhus anträffades i en lekpark som ligger i Järvastaden. Det har även hittats en skottskadad man på Tunvägen. Polisen arbetar med att ta reda på vad som har hänt genom att prata med personer som kan ha hört eller sett något som är av betydelse för utredningen. Polisen har inlett förundersökning angående mordförsök.

Uppdatering klockan 00:52

De två skadade männen har inte livshotande skador. Båda är i 20 årsåldern. 

Polisen har hittat föremål vid brottsplatserna som är av intresse för utredningen.

Uppdatering klockan 06:40

Hittills har det inte frihetsberövats någon misstänkt gärningsman. Insatsen som inleddes då de båda skjutna männen anträffades kommer fortsätta med oförminskad styrka under dagen. Det kommer finnas uniformerad polis i området som omfattas av Bagartorp. Dit kan personer vända sig om man gjort iakttagelser. Man kan också ställa sina frågor man har kring händelsen.

Mest läst av andra