Karta som visar ungefär var händelsen Skottlossning: Flera samtal om skottlossning i Hässelby strand. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning Flera samtal om skottlossning i Hässelby strand.

Hässelby Strand, Stockholm, Stockholms län

Polisen fick in flera samtal om ljud som beskrevs som skottlossning från området vid tunnelbanestationen Hässelby strand.

På plats kommer polisen arbeta för att ta reda på vad som har hänt. Det kommer göras genom att prata med de som rör sig i området samt undersöka om det finns några kameror i området som kan vara till hjälp. 

Uppdatering klockan 22:06
En skadad person är anträffad i området runt tunnelbanestationen. Polisen har inlett förundersökning angående försök till mord. I nuläget har polisen beordrat att inga tunnelbanetåg ska lämna eller komma till tunnelbanestationen Hässelby strand, detta för att polisen ska undersöka perrongen.

Uppdatering klockan 22:44
Den skadade personen som anträffades är en man och han är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har avspärrningar vid och på tunnelbanestationen som gör att trafiken påverkas negativt.

Uppdatering den 12 juni klockan 03:15
Teknikerna är klara med sitt arbete som har påverkat tunnelbanetrafiken och de avspärrningar som har varit i och utanför tunnelbanestationens lokaler är hävda. Polisen har genomfört dörrknackning i några av de fastigheter som är belägna i närheten av brottsplatsen. Den man som fördes till sjukhus med ambulans är skottskadad och hans skador beskrevs som lindriga. Polisen har pratat med en annan man som polisen anser vara brottsoffer, den mannen har inte behövt ambulanssjukvård. 

Mest läst av andra