Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Kungsgatan, Tingvallastaden, Vålberg, Gökhöjden, Sandbäcken, Torsby, Arvika, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Karlstad, Kungsgatan, Tingvallastaden, Vålberg, Gökhöjden, Sandbäcken, Torsby, Arvika, Värmlands län

Misshandel, Karlstad
00.25. En kvinna i 20-årsåldern stoppar vår patrull på Kungsgatan och meddelar att hon blivit misshandlad. Kvinnan har ett mindre sår i huvudet och en anmälan gällande misshandel utan misstänkt upprättas. Enligt uppgifter ska hon ej ha behövt åka med ambulans.

Ringa narkotikabrott, Karlstad
01.34. En man i 35-årsåldern stoppas och kontrolleras i Tingvallastaden och blir därefter misstänkt för ringa narkotikabrott då han påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Sedvanliga utredningsåtgärder vidtagna.

Rattfylleri, Vålberg
03.37. En man i 35-årsåldern stoppas när han framför sitt fordon i Gökhöjden. Även denna man påvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan och tas med för kroppsbesiktning. Anmälan drograttfylleri.

Rattfylleri, Karlstad
04.53. Efter tips från allmänhet stoppas en bilist på E18, i höjd med Sandbäcken. En kvinna i 30-årsåldern blåser positivt i sållningsinstrumentet och togs även hon med för kroppsbesiktning. Anmälan rattfylleri under påverkan av alkohol.

Rattfylleri, Torsby
01.14. En pojke i övre tonåren stoppas när han framför en moped i centrum. Pojken saknar behörighet att framföra aktuellt fordon och blåser positivt i sållningsinstrumentet. Anmälan olovlig körning och rattfylleri.

Smällar, Arvika
23.35. Flera personer noterar en högre smäll i området Styckåsen, varvid polisen åker till platsen för kontroll. En man i 50-årsåldern anträffas och blir misstänkt för brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor då han olovligen hanterat smällare på offentlig plats.

Rattfylleri, Arvika
00.33. Man i 20-årsåldern stoppas när han framför sitt fordon i centrum. Mannen visar tydliga tecken på narkotikapåverkan och tas med för kroppsbesiktning. Anmälan drograttfylleri.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsekarta

Laddar karta...