Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Strängnäsvägen, Södertälje, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två fordon bärgades från olycksplatsen. Olyckan skedde på Strängnäsvägen i höjd med en idrottsplats. Den skedde mellan tre fordonsförare.

Strängnäsvägen, Södertälje, Stockholms län

En personbilsförare fördes till sjukhus med ambulans och polisen kommer utreda hur olyckan gick till. Det finns i nuläget ingen uppgift om vilka skador han hade som fördes till sjukhus.

Uppdatering klockan 21:49
Alla tre fordonsförare körde på Strängnäsvägen i riktning mot Södertälje centrum. En köbildning hade påbörjats vid trafikljusen i korsningen Strängnäsvägen/Karlshovsbacken.

Den första föraren som var inblandad i olyckan bromsade in och så gjorde även nästa förare. Den tredje föraren lyckades inte bromsa/stanna utan körde in i fordonet framför som i sin tur körde in i det framförvarande.

Föraren i det andra fordonet (mittersta fordonet)  fördes till sjukhus och det är oklart vilka skador hon hade. Föraren har tidigare benämnts som han vilket är felaktigt.

Mest läst av andra