Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Kviberg, Mariestad, Leksbergsvägen, Lidköping, Kapellgatan, Orust, Svanesund, Borås, Hjalmar Brantingsplatsen, Trollhättan, Göteborgsvägen, Västra götalands län

18.26 Göteborg, personrån
Vid Kviberg angrips två pojkar i 15-årsåldern av två rånare på moped som hotar till sig pojkarnas jackor och mobiltelefon. Ingen skadas fysiskt vid rånet. Polisen sökte efter rånarna på mopeden men ingen har hittats. Anmälan om rån.

20.04 Mariestad, rattfylleri
På Leksbergsvägen stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 25-årsåldern misstänks för drograttfylleri. Han har även en mindre mängd narkotika på sig. Han får följa med för provtagning.

21.21 Lidköping, misshandel
På Kapellgatan anmäler en man att han angripits av tre män som slog knytnävsslag i ansiktet på honom. De tre försvann sedan från platsen. Ingen gripen men en anmälan om misshandel finns.

23.17 Orust, försvunnen person
Polisen får anmälan om en försvunnen man i Svanesund. Han lämnade bostaden till fots vid 15.30 tiden. Mannen som är 87 år är klädd i röd/svartrutiga byxor, svart jacka och svart skinnkeps. En sökinsats har pågått under natten men mannen är ännu inte anträffad.

01.07 Borås, inbrott
På Björkängsgymnasiet upptäcker väktare att det varit inbrott. Det verkar som att det stulits surfplattor. Okänt hur många. Ingen gripen.

01.56 Göteborg, personrån
Vid Hjalmar Brantingsplatsen hotas och rånas två män av tre andra män som har pistolliknande föremål och hotar med. Männen får lämna ifrån sig kontanter och mobiltelefon. Ingen skadas fysiskt vid rånet. Polisen sökte efter rånarna i området men ännu är ingen gripen.

04.42 Trollhättan, inbrott
På Göteborgsvägen grips två personer i 35-årsåldern misstänkta för att ha gjort inbrott i ett källarförråd. De hade med sig misstänkt stöldgods som kom från förrådsutrymme som brutits upp.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...