Senaste händelserna

Sammanfattning natt Sammanfattning av polisverksamheten i polisområde Jönköping.

Jönköping, Järstorp, Upplagsgatan, Nässjö, Vrigstad, Jönköpings län

07.00 polisen har från midnatt hanterat ett 30-tal ärenden, de flesta utan att någon brottsmisstanke har uppstått. Ingen gripen eller omhändertagen men fyra personer har fått följa med för provtagning.

00.20 en polispatrull träffade på en misstänkt påverkad kvinna i Järstorp, Jönköping. Det var en kvinna i 20-årsåldern som fick förlja med för provtagning och förhör varefter hon transporterades frivilligt till sjukvården.

00.22 en polispatrull träffade på tre personer på Upplagsgatan i Nässjö. Alla tre, en kvinna och två män i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkta för ringa narkotikabrott.

06.40 SOS-larm till polisen om att en bilist kört av vägen på riksväg 30 i Vrigstad. Halt på platsen. En person drabbad med lättare skador, förd till sjukhus med ambulans. Polisen beställde bärgare till bilen och det finns ingen misstanke om brott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

Polisen uppmanar trafikanter att ta det lugnt och hålla avstånd i morgontrafiken.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra