Karta som med röd fyrkant ramar in Hällby, Eskilstuna, Skiffervägen, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Hällby, Eskilstuna, Skiffervägen, Strängnäs, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 85 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

03:42 Polisen larmades om en trafikolycka på E20, Hällby, Eskilstuna. Enligt larmet hade en bilist kört in i ett räcke. Polis åkte till platsen, när de kom dit var föraren borta. Händelsen rubriceras som smitning från trafikolycksplats, det finns ingen misstänkt för brottet.

03:34 Polisen larmades till en byggarbetsplats på Skiffervägen i Strängnäs. Via kamera ska en person ha noterats ha slangat drivmedel från en maskin. Polis åkte till platsen, ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. En anmälan om stöld ska skrivas. Det är inte preciserat hur stor mängd drivmedel det rör sig om i detta skede.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra