Senaste händelserna

Sammanfattning natt

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman. Till kvällen kommer Stefan Gustafsson och Peter Adlersson

Göteborg, Alingsås, Stockslycke, Lerum, Sjövik, Västra Götaland

22.08 Göteborg, rån
En livsmedelsbutik på Gibraltargtan utsätts för ett rån. En ensam omaskerad man kommer in i butiken och hotar personal med en mattkniv. Ett tumult uppstår och en personal får skärskador. Ett vittne ingriper och slår på rånaren som i samband med detta försvinner från platsen. Okänt om rånaren fick med sig något från butiken. Den skadade personen körs till sjukhus för vård av skärskador. Butiken avspärrad för teknisk undersökning.

23.22 Alingsås, misshandel
Polis kallas till området Stockslycke där enligt uppgift ett 10-tal personer är inblandade i ett större bråk. Det är både män och kvinnor inblandade i bråket. I samband med bråket har minst tre personer fått skador. En man har fått ett antal knytnävsslag i ansiktet och också en mindre rispa av en kniv. Ej i behov av sjukhusvård. En kvinna har fått skärskador i en hand då hon försökt skydda annan person. Hon körs i ambulans till sjukhus för vård. Ytterligare en man har slagen och sparkad. Polisen kommer att förhöra flera vittnen under dagen för att reda ut vad som hänt. Misstänkt ej kvar på platsen när polis kom dit och Ingen är ännu gripen i samband med misshandeln.

04.22 Lerum, trafikolycka
Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till en trafikolycka på länsväg 190 vid Sjövik. Det är en singelolycka med en personbil som kört av vägen. Föraren som var en man i 20-årsåldern körd i ambulans till sjukhus med nack- och ryggskador.

Polisen Västra Götaland

Mest läst av andra