Drabbat av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Annons

Stöld/inbrott Flera inbrott på företag rapporterade under måndagmorgonen.

Malmbäck, Vrigstad, Gislaveds Kommun, Anderstorp, Jönköpings län

Polisen har under måndagen tagit emot flera anmälningar gällande inbrott på olika platser runt om i Jönköpings län.

07:21 Polisen kontaktades av personal på en stolfabrik i Malmbäck. Under helgen har någon tagit sig in i lokalerna. Det som saknas verkar vara verktyg. Värdet på det stulna är ännu inte känt. Polis har under förmiddagen varit på platsen och gjort en brottsplatsundersökning. Det finns än ingen misstänkt.

07:49 Personal från ett företag på Källerbergsvägen i Vrigstad larmade polisen då de upptäckt att någon slagit sönder rutor till två av deras bilar. Ur bilen har sedan löst gods stulits. Polis har varit på plats. En anmälan om stöld är upprättad.

08:25 Personal från en begravningsbyrå i Gislaveds kommun kontaktade polisen när de kom till jobbet på måndag morgon. Någon hade krossat rutor och stulit en bärbar dator från lokalen. Polis har varit på plats och en anmälan om stöld är upprättad.

11:50 Personal från en däckverkstad i Anderstorp meddelade att någon klippt sönder deras stängsel och tillgripit upp till 150 däck samt en släpvagn. Stölden upptäcktes idag och har inträffat någon gång under helgen. Polisen har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning. I nuläget finns ingen misstänkt för stölden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst

Annons