Karta som med röd fyrkant ramar in Slädvägen, Gotlandsresan, Uppsala, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker efter en kvinna som är anmäld försvunnen.

Slädvägen, Gotlandsresan, Uppsala, Uppsala län

Polisen söker efter en kvinna född -75 som är anmäld försvunnen. Kvinnan lämnade mest troligt sin arbetsplats på Slädvägen på en blå damcykel vid 15:30-tiden på torsdagen, för att ta sig till en adress på Gotlandsresan i Uppsala.

Kvinnan är cirka 160 centimeter lång, smalt byggd och har mörkt hår ner till axlarna. Vid försvinnandet bar hon troligtvis en röd jacka och varselväst.

Det finns i nuläget ingen misstanke om brott bakom försvinnandet.

Polisen är angelägen om tips och iakttagelser från allmänheten. Har du uppgifter om vart kvinnan befinner sig? Ring polisen på 112.

Uppdatering, kl 12:27

Den senaste iakttagelsen av kvinnan är från klockan 15:13 på torsdagen då hon sågs på en övervakningskamera i höjd med Gottsunda Allé 16 cyklandes i riktning mot Dag Hammarskjölds väg.

Bilden  från övervakningskameran är okej att använda av media. Foto: Polisen.

Polisen är fortsatt väldigt angelägna om tips och iakttagelser från allmänheten. Har du uppgifter om vart kvinnan befinner sig? Ring polisen på 112.

Mest läst av andra