Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Gränby, Uppsala, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Knivslagsmål i en lägenhet i Gränby.

Gränby, Uppsala, Uppsala län

Polisen får flera samtal om ett misstänkt slagsmål på en adress i ett flerfamiljshus i Gränby där också en kniv ska vara inblandad.

Flera patruller beordras till platsen. I lägenheten anträffas fyra män, två av dem körs till sjukhus, de ska dock inte vara allvarligt skadade. Båda männen, en i 20-årsåldern och den andra i 40-årsåldern, grips och kommer att höras efter tillnyktring och omplåstring.

Ytterligare en man som finns i lägenheten, en man i 25-årsåldern, grips. Den fjärde mannen, som är i 65-årsåldern, omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Det är oklart vad som har föranlett slagsmålet, samtliga tre gripna är misstänkta för grov misshandel och kommer att höras när det är möjligt.

En kniv anträffas på platsen och tas i beslag. Lägenheten har spärrats av och en teknisk undersökning kommer att genomföras.

Mest läst av andra