Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Delta, Industrivägen, Stationsvägen, Tärnsjö, Kapellvägen, Östervåla, Harbo, Vittinge, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan Heby v. 38

Heby Kommun, Delta, Industrivägen, Stationsvägen, Tärnsjö, Kapellvägen, Östervåla, Harbo, Vittinge, Heby, Uppsala län

                           POLISRUTAN Heby kommun

I förra Rutan efterlyste jag personer som var intresserade att delta som nattvandrare i Heby. Jag har fått flera svar men jag behöver ytterligare några personer som kan ställa upp. Nästa steg blir att bjuda in till ett möte för att berätta lite mer vad det innebär att nattvandra. En helt annan sak handlar om att det blir lite gamla nyheter som redovisas i Rutan. Orsaken till detta är att Västra Uppland kommer ut varannan vecka. Om du vill ha färskare information kan du hitta Rutan på polisens hemsida.

Redovisningen avser några av brotten som anmälts 8/9-20/9:

Heby: Inbrott i en parkerad bil på Industrivägen. Skadegörelse på skolan bl.a. förstördes en utebänk. Inbrott i flera förråd på Stationsvägen. Tjuvarna stal bl.a. vinterdäck, en barnvagn och hockeyutrustning.

Tärnsjö: Försök till inbrott i ett företag på Kapellvägen. Skadegörelse som inträffat på ett behandlingshem. En person har blivit utsatt för ett bedrägeri via nätet.

Östervåla: En tragisk trafikolycka där en person avled. Det finns ingen misstanke om brott. Inbrott på Coop (igen). En person greps misstänkt för brottet. Skadegörelse på en bil som var parkerad utanför sporthallen.

Harbo: Smitning från trafikolycka som inträffat på lv 272. Två cyklar har stulits från Flobergavägen.

Vittinge: Någon har dumpat sopor utanför tätorten, brottet är rubricerat som nedskräpning.

Uppmaning: Vi behöver ytterligare några som kan tänka sig att nattvandra i Heby. Om du en av dessa? Hör av dig!

Veckans bästa. Vid en trafikkontroll i veckan behövde vi inte rapportera någon för trafikbrott.


Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
Vid pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
kommunpolis

Polisen Uppsala län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra