Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Hjärtstartare, Servicehus, Ravinvägen, Folkets Park, Tärnsjö, Östa, Ingbo, Östervåla, Kilgrändsvägen, Blockgatan, Harbo, Runhällen, Vittinge, Antik, Morgongåva, Karlssons Varuhus, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka

Polisrutan från Heby v. 34

Heby Kommun, Hjärtstartare, Servicehus, Ravinvägen, Folkets Park, Tärnsjö, Östa, Ingbo, Östervåla, Kilgrändsvägen, Blockgatan, Harbo, Runhällen, Vittinge, Antik, Morgongåva, Karlssons Varuhus, Heby, Uppsala län

               POLISRUTAN Heby kommun

Hej alla Rutanläsare! Efter några veckors uppehåll är det dags för en ny Ruta. Vi kommer också återgå till våra ordinarie öppettider på Poliskontoret. Öppettiderna är tisdagar mellan 11-14 förutom första tisdagen i månaden som vi istället har öppet mellan 15-18. Jag har fått lite olika signaler hur ordningsläget var på Heby karnevalen. Det förekom en hel del fylleri och några anmälningar om olika brott men de flesta skötte sig bra. Det har under perioden anmälts ovanligt många inbrott. Vi behöver DIN hjälp med iakttagelser av okända bilar och personer på ”fel” platser.    

Redovisning av några brott som anmälts 1/8-22/8:

Heby: Stöld av en hjärtstartare från Tegelbackens servicehus. Inbrott i ett fritidshus. Inbrott i en bostad i Starfors. Sönderslagna kameror på OK-macken. Inbrott i en villa på Ravinvägen. Misshandel som inträffat på Folkets Park. Gärningsmannen är identifierad.

Tärnsjö: Inbrott i ett fritidshus i Segelbo. Stöld av två båtmotorer i Östa. En mindre haschodling har påträffats. Inbrott i fritidshus i Ingbo.

Östervåla: Inbrott i bostad på Kilgrändsvägen. Två cyklar har stulits från Blockgatan.

Harbo: Skadegörelse på en trafikövervakningskamera.

Runhällen: Inbrott i två fritidshus på Lundviksvägen. Tjuven stal bl.a. en

åkgräsklippare.

Vittinge: Stöld av en antik hästkärra.

Morgongåva: Smitning från trafikolycka utanför Karlssons varuhus.

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.