Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Storuman, Ersboda, Umeå, Åsele, Hemavan, Kåge, Skellefteå Kommun, Vilhelmina, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Västerbotten, resultat från trafikkontroller i dag.

Västerbotten, Storuman, Ersboda, Umeå, Åsele, Hemavan, Kåge, Skellefteå Kommun, Vilhelmina, Västerbottens län

14:09 Vid en nykterhetskontroll i Storuman blåste 38 förare i polisens sållningsinstrument och alla var utan anmärkningar.

14:22 En ordningsbot (böter) utfärdades till en personbilist i Ersboda, Umeå, på grund av hastighetsöverträdelse.

16:11 En kontroll av hur stopplikt efterlevs har utförts på riksväg 92 i Åsele. Kontrollen har inte resulterat i några utfärdade ordningsböter.

16:36 På E12 i Hemavan stoppades och kontrollerades en bilförare och misstanke uppstod om att han var påverkad av narkotika. Provtagning utfördes och resultatet får visa om brott begåtts. Anmälan gällande misstänkt rattfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk, ska upprättas.

17:10 Ordingsböter utfärdas till en a-traktorförare som kör i Kåge, Skellefteå kommun. Anledningen är att det råder körförbud för aktuellt fordon.

18:10 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen som utfördes i Vilhelmina.

19:28 Det utfärdades en ordningsbot till en personbilsförare i Vihelmina på grund av att bilen som kördes har körförbud.

20:26 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen på länsväg 1067 i Vojmsjölandet, Vilhelmina.

Händelsekarta

Laddar karta...