Karta som med röd fyrkant ramar in Hugo Alfvéns Väg, Tiundagatan, Trasthagsvägen, Stenhagsvägen, Stålgatan, Lings Väg, Uppsala, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Flera bostadsinbrott i Uppsala anmäls under kvällen.

Hugo Alfvéns Väg, Tiundagatan, Trasthagsvägen, Stenhagsvägen, Stålgatan, Lings Väg, Uppsala, Uppsala län

Förutom det inbrott på Hugo Alfvéns väg som tidigare nämnts anmäls flera andra bostadsinbrott i Uppsala under kvällen när de som bor på adresserna kommer hem.

Tiundagatan anmäls ett lägenhetsinbrott kl 16:56. Inbrottet har skett någon gång mellan fredag kväll och onsdag eftermiddag. Eventuellt har gärningsmannen tagit sig in via en balkongdörr. Det är oklart vad som saknas.

Trasthagsvägen har det skett ett inbrott mellan kl 6 på morgonen och 17 på kvällen. Polis har varit på plats för spårsäkring och anmälningsupptagning. Inbrottet anmäls kl 18:10, men det är oklart vad som saknas.

Stenhagsvägen har det bland annat stulits en dator vid ett inbrott som skett någon gång efter kl 09 och kl 19:57 på kvällen (som också är tiden för anmälan).

Stålgatan anmäls ett inbrott kl 20:42. Gärningsmannen har tagit sig in genom ett fönster någon gång mellan kl 17 och kl 20:30. Det är oklart vad som stulits.

Lings väg har en gärningsman tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Inbrottet har skett mellan kl 12:20 och kl 19:20 och anmäls kl 20:37. Det är oklart vad som stulits.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra