Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hultsberg, Körkarlsvägen, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Inbrott Två män söks av polis efter att troligen ha tagit sig in genom en öppen altandörr till en villa i området Hultsberg i västra Karlstad.

Hultsberg, Körkarlsvägen, Karlstad, Värmlands län

Anmälaren kom hem strax före kl 17 och upptäckte två män som kom utrusande ur huset och försvann springande västerut i riktning mot Körkarlsvägen.

Anmälaren tror inte att männen hann att stjäla något då de sannolikt blev ertappade strtax efter att de tagit sig in i villan.

Signalement enligt anmälaren: Båda var troligen mellan 18 och 22 år gamla. En som var lite längre än den andre hade keps eller mössa på huvudet. Den andre som var lite kortare var barhuvad och hade mörkt krulligt hår. Båda var välvårdat och mörkt klädda.

Polis söker efter männen med flera patruller.

UPPDATERING: Korrigering av männens signalement. Den samlade bilden polipatrullerna fått efter att ha förhört berörda och närboende är att åldern på de båda är snarare 40 - 45 år och inte 18 - 22 som tidigare sagts.

En sliten röd mindre bil har setts i närområdet. Den skulle kunna sättas i samband med brottet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra