Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Stöllet, Torsby, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Strax före kl 19:15 blev "macken" i Värnäs, Stöllet rånad av två maskerade personer som hotat med ett gevärsliknade föremål

Stöllet, Torsby, Värmlands län

Gärningmännen försvann åt okänt håll. Okänt just nu om de lämnat i något fordon. Polis på väg till platsen.

Första polispatrull på plats kl. 19:43. Ingen av personalen på macken är fysiskt skadade. Gärningsmannen har fått med sig kontanter. Förhör med brottsutsatt personal samt något eller några vittnesförhör är hållna. 

Ett flertal fordonskontroller är genomförda, på olika platser, av de polispatruller som är och har varit på väg till området. Hundpatrull söker efter flyktväg. Ett antal observationsplatser är besatta av polispatruller på lämpliga ställen.

Brottsplatsen avspärrad för att kriminaltekniker skall kunna genomför en teknisk undersökning.

Hundpatrull har gjort vissa fynd efter spår som tros vara efter gärningmännen.

Uppdatering 180228 09:45.                                                                                                                        Spaningsledningen är angelägen om att de personer som har varit i Stöllet under gårdagen, och även dagen innan, måndag den 26 februari, hör av sig till polisen med eventuella iakttagelser av personer och fordon som man kanske inte känner igen. Det kan tyckas vara oviktiga detaljer, men meddela oss och låt oss avgöra i vilken utsträckning det kan leda utredningsarbetet framåt.

Det man sett eller hört meddelar man polisen genom att ringa 114 14 och koppla till att lämna tips.

Mest läst av andra