Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Tingvallastaden, Färjestad, Kristinehamn, Broängen, Sunne, Västra Ämtervik, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad, Tingvallastaden, Färjestad, Kristinehamn, Broängen, Sunne, Västra Ämtervik, Värmlands län

Karlstad

01.09: Patrull stoppar ett fordon i Tingvallastaden och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning.

02.41: En singelolycka inträffar på Färjestad med tre personer i bilen. Bilen ska ha körts in i ett träd och de inblandade ska ha klagat på smärta i nacke och bröst men de behövde inte föras till sjukhus. Bilen stod inte trafikfarligt och ägaren kunde själv ringa bärgare. Det finns ingen misstanke om brott.

06.42: En man i 25-årsåldern stoppas med sitt fordon i Tingvallastaden och bötfälls för att ha använt sin mobil under färden.

Kristinehamn

22.03: I Broängen stoppas en förare, en man i 20-årsåldern, som blir misstänkt för drograttfylleri.

Sunne

04.46: Det kommer in uppgifter om en trafikolycka på E45 i Västra Ämtervik med en bil som ska ha voltat enligt de två som färdades i bilen. Föraren, en man i 30-årsålden, blir misstänkt för grovt rattfylleri, grov olovlig körning samt tillgrepp av fortskaffningsmedel alternativt olovligt brukande.