Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hagfors, Karlstad, Inre Hamn, Tingvallastaden, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Hagfors, Karlstad, Inre Hamn, Tingvallastaden, Värmlands län

Hagfors

23.21: Efter tips om att ett fordon framförs vingligt så kan polisen stoppa fordonet på länsväg 817. Föraren, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Karlstad

00.12: En patrull får åka till en matbutik på Inre hamn med anledning av att någon kastat ett cementblock på en ruta. Ingen misstänkt person kan anträffas men det skrivs en anmälan om skadegörelse.

00.45: Det kommer in samtal om att några personer står och sparkar på bilar parkerade i Tingvallastaden. Totalt tre bilar ska ha fått lyktor på bilen skadade. Inga personer finns kvar på platsen och det skrivs en anmälan om skadegörelse.

03.44: Polisen kallas till en adress i Karlstad kommun med anledning av en misstänkt misshandel. En man i 30-årsåldern grips och blir misstänkt för misshandel efter att ha skadat en till honom närstående person i 55-årsåldern.

Händelsekarta

Laddar karta...