Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Karlstad, Haga, Stora Torget, Filipstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattens operativa händelser i länet - Misshandel och narkotikabrott rapporterade av polisen

Karlstad, Haga, Stora Torget, Filipstad, Värmlands län

Misshandel, Karlstad

22.22. En man i övre tonåren kontrolleras i Haga och omhändertas därefter enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han blir även misstänkt för misshandel då han angripit en annan man med knytnävar så att blodvite uppstod. Mannen ska därutöver ha sparkat sönder en fönsterruta till en bostad.

Misshandel, Karlstad
22.29. Flera inringare larmar om ett bråk intill Stora torget i Karlstad då ett flertal individer hamnat i konflikt med varandra, både fysiskt och verbalt. En man i 25-årsåldern omhändertogs enligt LOB och blev misstänkt för misshandel tillsammans med en man i 20-årsåldern. Målsägande är två män i 20-årsåldern samt ännu en man i 25-årsåldern.

Narkotikabrott, Filipstad
00.42. En man i 25-årsåldern kontrolleras i centrum varvid en mindre mängd narkotika anträffas i hans ägo. Mannen blir misstänkt för narkotikabrott innehav. Ärendet hanteras enligt SLF, Snabbare lagföring.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...