Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kristinehamn, Presterud, Säffle, Kila, Segmon, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Kristinehamn, Presterud, Säffle, Kila, Segmon, Värmlands län

Stöld, Kristinehamn
02.30. En man i 60-årsåldern kontrolleras i området Presterud och blir misstänkt för stöld, alternativt häleri då man anträffar teknisk utrustning i hans ägo men som inte tillhör mannen.

LOB, Säffle
00.03. Inringare larmar om att en man ligger mitt på vägen på E18 i höjd med Kila och att det eventuellt kan röra sig om en viltolycka, där motorcyklisten väjt för en älg. När patrullen anländer till platsen anträffar man mannen, som är i 40-årsåldern, intill vägen. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen hade tidigare under kvällen gjort utfall mot bilister i Segmon, då patrullen gjorde en frivillig transport till mannens hemadress.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...