Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Arvika, Karlstad, Kronoparken, Hagfors, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Värmland, Arvika, Karlstad, Kronoparken, Hagfors, Värmlands län

Arvika, rattfylleri
22.48: Man i 25-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk efter att polispatrull stoppat en bilist i Arvika.

Arvika, narkotikabrott
23.27: En man i 50-årsåldern misstänks för narkotikabrott eget bruk efter kontroll. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlstad, narkotikabrott
23.37: Två personer kontrolleras i Kronoparken, båda männen är i 20-årsåldern. En av männen misstänks för narkotikabrott innehav och den andra mannen för att ha brukat narkotika. Analys av den misstänkta narkotikan samt provtagningen av mannen får utvisa om substansen var olaglig och om den andra mannen var påverkad.

Kil kommun, ringa misshandel
00.06: En man i 55-årsåldern misstänks för ringa misshandel mot en kvinna i samma ålder. De båda är inte obekanta för varandra och misshandeln har inträffat inomhus. Mannen är inte frihetsberövad.

Hagfors, misshandel
01.33: En man i 55-årsåldern anmäler att han fått ett slag i ansiktet utanför en snabbmatsrestaurang. Det finns information om vem som kan vara gärningsperson varför utredningsläget ser gott ut.

Karlstad, stöld
02.39: En taxichaufför anmäler att han blivit utsatt för en stöld, saknas gör en mobiltelefon. Anmälan stöld är upprättad av polispatrull.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Några få viltolyckor har inträffat, inga personskador är inrapporterade i samband med dessa.

Händelsekarta

Laddar karta...