Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Munkfors, Charlottenberg, Sunne Kommun, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattens händelser i Värmland

Värmland, Karlstad, Munkfors, Charlottenberg, Sunne Kommun, Värmlands län

Karlstad, stöld alternativt häleri
22.51: Polispatrull kontrollerar ett fordon i centrala Karlstad. I fordonet sitter två män, båda är i 25-årsåldern, i bilen anträffas även misstänkt stöldgods i form av handhållna elverktyg. Männen grips och anhölls under natten.

Sunne, narkotikabrott
00.32: En man omhändertas enligt LOB, lag omhändertagande berusad person i Sunne. Mannen beteende medför misstanke om att det inte endast är alkohol som ligger till grund för hur mannen beter sig. Beslut om att provtagning av mannen, analys får utvisa om misstanke kvarstår gällande narkotikabrott eget bruk

Karlstad, brott mot knivlagen samt våldsamt motstånd
01.36: En man omhändertas enligt LOB, lag omhändertagande enligt berusad person i anslutning till en krog i centrala Karlstad. I samband med omhändertagandet anträffas på mannen ett föremål som faller under brott mot knivlagen. Mannen sätter sig till så pass mycket motstånd att mannen även misstänks för våldsamt motstånd.

Munkfors, misshandel
02.01: En tjugoårig man uppger för patrull att han utsatts för en misshandel av en man i 25-årsåldern. Misshandeln har bestått i flertalet slag varpå smärta uppstått. Det saknas uppgifter om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård. Ingen person är frihetsberövad.

Charlottenberg, mordbrand
02.59: Ett garage har brunnit, placering var ca 6 meter till boningshus. Brandplats avspärrad för tekniskundersökning.

Sunne kommun, sexuellt ofredande
03.18: En kvinna i 25-årsåldern uppger att hon blivit sexuellt ofredande av en man i 30-årsåldern. Utredningsåtgärder är vidtagna och anmälan upprättad.