Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Hagfors, Kristinehamn, Karlstad, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattens händelser i Värmland - narkotikabrott, rattfylleri och ofredande

Värmland, Hagfors, Kristinehamn, Karlstad, Värmlands län

Hammarö, narkotikabrott
22.10: Kontroll av kvinna i 30-årsåldern gav för handen misstanke om narkotikapåverkan. Provtagning genomförd, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Hagfors Rv 62, rattfylleri
00.30: Patrull stoppar bilist. Kvinna i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri efter misstänk narkotikapåverkan. Provtagning genomförd, analys få utvisa om misstanke kvarstår i anmälan rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk.

Kristinehamn, ofredande
01.18: En man 40-årsåldern misstänks för ofredade av en kvinna i liknande åldersspann. Mannen har inomhus knuffat kvinnan och dragit i hennes kläder. Inga skador eller smärta har i samband med detta uppstått. Ingen person är vidare frihetsberövad.

Karlstad, brott mot knivlagen
02.17: Kontroll av man i 55-årsåldern i centrala Karlstad. Mannen bär kniv varpå mannen misstänks för brott mot knivlagen. Kniven tagen i beslag.

Under natten har patruller genomfört trygghetsskapande åtgärder, kontrollerat flertalet bilister och personer. Ett fåtal viltolyckor är inrapporterade, inga personskador har i samband med dessa uppstått. Det har även hanterats flertalet ärende med psykisk ohälsa under natten.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens händelser i Värmland - narkotikabrott, rattfylleri och ofredande

Alternativ text:

Vid 22.10 på Hammarö genomfördes en kontroll av en kvinna i 30-årsåldern som misstänktes vara narkotikapåverkad. Provtagning har gjorts för att bekräfta misstanken. På Rv 62 i Hagfors klockan 00.30 stoppade polisen en bil där en kvinna i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri i kombination med narkotikapåverkan. Provtagning har gjorts för att utreda brotten. I Kristinehamn klockan 01.18 misstänks en man i 40-årsåldern för ofredande av en kvinna i samma ålder. Mannen har knuffat kvinnan inomhus utan att det ledde till skador. I Karlstad klockan 02.17 genomfördes en kontroll av en man i 55-årsåldern som bar kniv och misstänks för brott mot knivlagen. Kniven togs i beslag. Under natten har det även genomförts trygghetsskapande åtgärder, kontroller av bilister och personer samt hanterats ärenden gällande psykisk ohälsa. Några viltolyckor har inträffat utan personskador.

Mest läst av andra