Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning natt mot fredag polisområde Värmland. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt mot fredag polisområde Värmland.

Värmland, Karlstad, Filipstad, Värmlands län

22.19 Karlstad. Kvinna i fyrtioårsåldern omhändertagen enligt vårdlag efter att ett flertal gånger sprungit omkring på spårområdet vid Centralstationen i Karlstad varpå trafikledningen tvingades beorda tågstopp.

01.38 Kroppa, Filipstad. Stöld genom inbrott. Okänd gärningsman slagit sönder ruta till butik och plockat på sig flera kassar med gods.

02.56 Karlstad. Två personer i trettio- resp trettiofemårsålden medförda till polisstation misstänkta för narkotikabrott. En av dessa fortsatt misstänkt.

03.09 Karlstad. Kvinna i trettioårsåldern utsatt för ett överfall i centrala Karlstad. Okänd gärningsman har försökt tafsa på och trycka ner kvinnan mot marken i ett parkområde. Kvinnan kom loss och sprang från platsen.

03.20 Karlstad. Man i femtioårsåldern misstänkt för olaga hot och misshandel. Brott i nära relation. Mannen ska ha misshandlat och hotat flera personer i nära relation. Gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra