Karta som med röd fyrkant ramar in Björneborg, Kristinehamn, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två fordon är inblandade i en trafikolycka på länsväg 603

Björneborg, Kristinehamn, Värmlands län

Polis, räddningstjänst och flera ambulanser har larmats ut på en trafikolycka i Björneborg. Totalt ska det vara sju personer inblandade, varav flera uppges vara skadade. Ett av fordonen har voltat efter att ha blivit påkört av den andra bilisten.

Uppdatering 11.22: Det är åter full framkomlighet på vägen igen, ett av fordonen är dock kvar på vägbanan till dess att bärgare anländer. Sex av de inblandade har lastats med ambulans. En person är allvarligt skadad.

Patrullen har upprättat en anmälan mot en av förarna, då denna kom över på fel sida vägen och kolliderade med mötande fordon, som voltade i samband med påkörningen. Rubriceringen är vårdslöshet i trafik, misstänkt är en kvinna i 30-årsåldern.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra