Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bergebyvägen, Torsby, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

En timmerbil har kört in i en elledning.

Bergebyvägen, Torsby, Värmlands län

SOS-Alarm meddelar att de skickar räddningstjänsten på en trafikolycka på Bergebyvägen. En timmerbil har kört in i en elledning eller elstolpe och skall enligt uppgift sitta fast.

Ingen person blev skadad i samband med olyckan men vägen är avstängd med anledning av att man inte vet om ledningen är strömförande eller ej.

Polis och räddningstjänst är på plats.

UPPDATERING kl.12.25

Det är Bergebyvägen som är avstängd för trafik men E45 är öppen även om trafiken rullar långsamt med anledning av olyckan.

UPPDATERING kl. 14.14

Chauffören, en man i 50-årsåldern, har inte fällt ner släpets kran vilket till följd att kranen fastnade i en elledning som slets ner på marken. Chauffören kommer att bli misstänkt för någon typ av trafikbrott men exakt brott är i nuläget inte bestämt.

UPPDATERING kl.14.53

Avfarten från E45 mot Bergebyvägen samt påfarten från Bergebyvägen till E45 är avstängd och bilister får välja en annan väg. I nuläget är det svårt att säga hur lång tid avstängningen kommer finnas kvar men i vart fall någon timma till enligt polispatrull på plats.

UPPDATERING kl.15.23

Arbetet på plats gick snabbare än beräknat och nu är det återigen full framkomlighet förbi olycksplatsen och polisen har lämnat platsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.