Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Boden, Luleå, Vistträsk, Älvsbyn, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Gällivare, Boden, Luleå, Vistträsk, Älvsbyn, Norrbottens län

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusaude personer. En av dessa misstänks för försök till våld mot tjänsteman.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:03 Förargelse, Gällivare
Polisen kontaktas gällande fordon som spelar hög och störande musik vid ett hotell i Gällivare. Polisen åker dit och avvisar sex fordon från platsen.

00:10 Trafikbrott, Boden
Polisen kontrollerar en personbil i Boden. Då för många personer färdas i bilen samt den har en trasig ljuslykta utfärdas ordningsbot till föraren. 

00:42 Rattfylleri, Piteå
Föraren av en cross i centrum medtas för provtagning då han misstänks för rattfylleri. Han saknar också behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande rattfylleri samt olovlig körning.

03:57 Brand, Luleå
Polisen larmas om en brand i en motorcykel på Svartön i Luleå. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått. Polis har varit på plats. Platsen dokumenteras och anmälan upprättas.

Övrigt: Två viltolyckor har rapporterats till polisen. De inträffade på E4 Börjeslandet, Luleå samt på riksväg 94 Vistträsk, Älvsbyn. Inga personskador uppstod. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...