Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Umeå, Universitetsområdet, Vilhelmina, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Skellefteå, Umeå, Universitetsområdet, Vilhelmina, Västerbottens län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon, fyra förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:13 Misshandel Skellefteå. Man som ska ha misshandlat en kvinna i en bostad. Kvinnan förd med ambulans till sjukhus. Polis har hållit förhör, en anmälan om misshandel kommer att upprättas.

22:30 Misshandel Skellefteå. Underårig pojke som ska ha blivit misshandlad av ett flertal okända personer på en restaurang i Skellefteå. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om misshandel alternativt grov misshandel.

22:38 Olaga intrång Umeå. Tre män som befinner sig inne på en byggarbetsplats vid universitetsområdet. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om olaga intrång. Männen avvisade från platsen.

23:37 Stöld/inbrott Vilhelmina. Inbrott i lanthandelslokal. Två fordon har setts lämna platsen. Polis beordras till platsen. Två fordon kontrollerade längs vägen av polispatrull. En anmälan om försök till stöld kommer att upprättas.

Inga viltolyckor har rapporterats under natten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra