Karta som med röd fyrkant ramar in Vilhelmina, Nordmaling, Nyåker, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Vilhelmina, Nordmaling, Nyåker, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, två av dem misstänks också för våldsamt motstånd. En av de omhändertagna personerna fick också lämna prover efter misstanke om narkotikabrott. 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:36 Narkotikabrott, Vilhelmina
Polisen kontrollerar en fest på en adress i Vilhelmina. Misstanke uppstår om att flera personer på festen har brukat narkotika. Sju personer tas med för provtagning. Den yngsta är minderårig och den äldsta är i 30-årsåldern. Personerna misstänks för narkotikabrott, anmälan upprättas.

22:55 Rattfylleri, Nordmaling.
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på en mindre väg norr om Nordmaling. Föraren, en man i 50-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet. Han blåser 0,12 milligram per liter utandningsluft och misstänks därmed för rattfylleri.

03:08 Skadegörelse, Nordmaling
Polisen kontaktas angående en fastighet i trakterna kring Nyåker som har fått flera rutor krossade. Polisen har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning samt hållit förhör. En anmälan är upprättad gällande skadegörelse.

Mest läst av andra