Karta som med röd fyrkant ramar in Vilhelmina, Umeå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Vilhelmina, Umeå, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott, varav en lagts in för tillnyktring. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:39 Rattfylleri, Vilhelmina
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Vilhelmina. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Patrullen upprättar anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott, innehav. Mannen släpptes fri efter förhör.

02:15 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en adress väster om Umeå efter samtal om bråk. När patrull kommer till platsen är ett flertal personer där. Initialt har en man och en kvinna bråkat, därefter har fler personer varit inblandade. Patrullen håller förhör och dokumenterar på platsen. De upprättar anmälan, samt motanmälan gällande misshandel. Ingen person ska ha behövt uppsöka vård.

Mest läst av andra