Karta som med röd fyrkant ramar in Väst På Stan, Vilhelmina, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Väst På Stan, Vilhelmina, Skellefteå, Västerbottens län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:50 Misshandel, Skellefteå
Polis kallas till centrum med anlending av misstänkt misshandel. Två män är inblandade. Den ena omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer, han misstänks även för ringa narkotikabrott. Den andra misstänks för misshandel. Anmälningar ska upprättas.

01:39 Misshandel, Umeå
Polis kallas Väst på stan med anledning av bråk. Tre män är inblandade och anmälan samt motanmälan gällande misshandel ska upprättas.

02:27 Misshandel, Vilhelmina
Polis kallas till en adress i Vilhelmina med anledning av bråk. Fyra män uppges vara inblandade. Två av dem misstänks för misshandel och/eller ofredande. Förhör hålls och anmälningar ska upprättas.

04:24 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i en ort utanför Skellefteå. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks för rattfylleri. Då föraren är under 18 år överlämnas vederbörande till vårdnadshavare. En anmälan ska upprättas.

Mest läst av andra