Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Ålidhem, Universitetsområdet, Universitetet, Skellefteå, Solbacken, Lycksele, Ålidhöjd, Ursviken, Nordmaling, Dorotea, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Umeå, Ålidhem, Universitetsområdet, Universitetet, Skellefteå, Solbacken, Lycksele, Ålidhöjd, Ursviken, Nordmaling, Dorotea, Västerbottens län

22:02 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en idrottshall på Ålidhem där en man uppger att han fått ett slag i ansiktet av en annan person. När polis kommer till platsen har gärningspersonen lämnat. Polis har sökt i området, men utan att påträffa den misstänkte. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan om ofredande och misshandel.

22:43 Fylleri, Umeå
En man har omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer, på en pub på universitetsområdet.

23:29 Stöld/inbrott, Umeå
Polis beordras till en lägenhet nära universitetet efter samtal om att dörren till lägenheten är uppbruten. En patrull kontrollerar lägenheten, men ingen person finns på platsen. I lägenheten hittar de två cyklar som misstänks vara stulna och dessa tas i beslag. En anmälan om grov stöld (inbrott i lägenheten), samt stöld upprättas.

00:46 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på E4:an i höjd med Solbacken. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri och bilnycklarna omhändertas.

01:00 Trafikbrott, Lycksele
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Lycksele. Bilen har körförbud och patrullen utfärdar en ordningsbot.

01:35 Trafikbrott, Lycksele
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Lycksele. Patrullen utfärdar en ordningsbot, då fordonet haft annat än vitt eller gult ljus framåt under färd.

02:12 Fylleri, Ålidhöjd
Polisen får samtal om en berusad man nära sjukhuset. Mannen överlämnas till sjukvården.

04:14 Viltolycka, Skellefteå
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 372 i Ursviken. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

05:50 Viltolycka, Nordmaling
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 504 i höjd med Levar. Inga personskador och oklart om djuret skadades. Eftersöksjägare kontaktas.

Ytterligare tre viltolyckor har anmälts till polisen efter klockan 06 (Skellefteå, Dorotea och Nordmaling). I samtliga fall rör det sig om olyckor med rådjur.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra