Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Öst På Stan, Skellefteå Centrum, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Umeå, Öst På Stan, Skellefteå Centrum, Västerbottens län

Sex personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk, och våld mot tjänsteman. En annan misstänks för våldsamt motstånd.

00:25, Skellefteå

Polisen larmas om att en man ska köra bil berusad. Polisen åker till platsen och påträffar mannen och hans bil. Mannen, som är i 40-årsåldern, blåser positivt i polisen sållningsinstrument. Han får följa med polisen för ytterligare provtagning. Anmälan gällande rattfylleri upprättas.

00:56, Umeå

Öst på stan, polisen stoppar en personbil. Man misstänker att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han får följa med polisen för ytterligare provtagning. Anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

02:54, Skellefteå

Centrum, det ska ha uppstått bråk i kön till en snabbmatsrestaurang. Polisen åker till platsen. Bråket ska ha uppstått mellan tre män och personal på restaurangen. Ingen person ska ha fått allvarliga skador. Tre anmälningar gällande misshandel upprättas, där de tre männen är misstänkta. De i sin tur upprättar två motanmälningar gällande misshandel där personer ur personalen är misstänkta.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.