Karta som med röd fyrkant ramar in Dorotea, Tomtebo, Obbola, Umeå Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Dorotea, Tomtebo, Obbola, Umeå Kommun, Västerbottens län

Under natten har tre personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dessa överlämnades till sjukvård.

23:33 Misshandel, Dorotea
Polisen beordras till en adress i Dorotea med anledning av en misshandel. Polisen försöker ta reda på vad som har hänt. En person förs till sjukvård. En anmälan om misshandel upprättas. 

05:27 Inbrottsförsök, Umeå
Polisen beordras till Tomtebo med anledning av ett misstänkt inbrottsförsök i en lägenhet. Ingen misstänkt gärningsperson anträffas. Polisen tar upp en anmälan om försök till inbrott. 

Övrigt: En viltolycka har rapporterats under natten, den skedde på E12 Obbola, Umeå kommun. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått.

Uppdatering klockan 09:46:
Under natten har polisen gripit en man i Umeå som misstänks för brott mot närstående personer. Mannen misstänks bland annat ha hotat dem. Efter förhör har mannen, som är i 45-årsåldern, anhållits. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra