Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Robertsfors, Ljungby, Adak, Malå Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Skellefteå, Robertsfors, Ljungby, Adak, Malå Kommun, Västerbottens län

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:55 Inbrott, Skellefteå
Polisen beordras till en restaurang i Skellefteå med anledning av att en okänd gärningsperson ska ha tagit sig in i lokalerna och tillgripit okänt gods.  Personen ska därefter ha lämnat platsen. Polisen har varit på plats för bland annat anmälningsupptagning gällande stöld genom inbrott samt skadegörelse. 

01:56 Skadegörelse, Robertsfors
Polisen beordras till en adress på en ort strax utanför Robertsfors med anledning av att okänd gärningsperson ska ha tagit sönder ett fönster på företagslokaler. Polisen har varit på plats för en brottsplatsundersökning. Anmälan om skadegörelse upprättas. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisen under natten. Den skedde i Ljungby, Adak, Malå kommun. Inga personskador uppstod.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.