Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vilhelmina, Umeå, Skellefteå, Lycksele, Nordmaling, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00–07:00

Vilhelmina, Umeå, Skellefteå, Lycksele, Nordmaling, Västerbottens län

23:11 Vilhelmina

Polisen stoppar en traktor. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för rattfylleri. Han får följa med till polisstationen för provtagning. Anmälan gällande rattfylleri upprättas.

23:26, Teg, Umeå

Polisen får samtal om ett antal ungdomar med A-traktorer som spelar hög musik på en parkering. Polisen åker till platsen. Efter en tillsägelse dämpar ungdomarna sig. Polisen lämnar utan ytterligare åtgärd.

01:17, Skellefteå

Polisen larmas till en restaurang. På plats finns en man som misstänks ha rört vid en kvinna på ett oönskat sätt. Mannen är berusad och omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Han misstänks för sexuellt ofredande, anmälan upprättas.

02:50, Lycksele

Polisen larmas till en festplats där ett antal unga män ska ha slagit en tonårspojke. Polisen dokumenterar tonårspojkens skador och andra spår på platsen. Fyra män i 20-årsåldern misstänks för misshandel. Anmälan upprättas. Den utsatta pojken ska inte ha behövt uppsöka sjukvård.

04:32, Nordmaling

Polisen larmas om att en man ska köra traktor onykter. Polisen åker till platsen och påträffar mannen. Han grips, misstänkt för rattfylleri. Anmälan upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...