Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Alvik, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

Umeå, Alvik, Västerbottens län

22:43, Väst-teg, Umeå

En moped med en ung förare kör snabbt framför en polisbil och försöker trigga igång en jakt. Polisen jagar inte föraren utan ringer istället till dennes föräldrar och uppmärksammar dem på beteendet. Patrullen lämnar sedan utan ytterligare åtgärd.

23:31, Centrala stan, Umeå

En väktare uppmärksammar polisen på en berusad kvinna i 45-årsåldern. Polisen åker till platsen. Man gör bedömningen att kvinnan är för berusad för att kunna ta hand om sig själv. Hon omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

01:11, Alvik, Umeå

Polisen larmas om en man som kör bil och verkar berusad. Polisen åker till platsen och påträffar mannen, som är i 30-årsåldern, i bilen. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks för rattfylleri. Anmälan upprättas. Polisen omhändertar mannens körkort och bilnycklar.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...