Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bjurholms Kommun, Kyrkogatan, Dorotea Kommun, Häggås, Nordmalings Kommun, Skellefteå Kommun, Höjdgatan, Morö Backe, Klockarbergsvägen, Eriksberg, Umeå Kommun, Hissjövägen, Haga, Sandbackavägen, Järnvägsallén, Sågverksgatan, Holmsund, Norra Obbolavägen, Vilhelmina Kommun, Kyrkobergsvägen, Vännäs Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Ett urval av polisens arbete i trafiken under morgonen och förmiddagen.

Bjurholms Kommun, Kyrkogatan, Dorotea Kommun, Häggås, Nordmalings Kommun, Skellefteå Kommun, Höjdgatan, Morö Backe, Klockarbergsvägen, Eriksberg, Umeå Kommun, Hissjövägen, Haga, Sandbackavägen, Järnvägsallén, Sågverksgatan, Holmsund, Norra Obbolavägen, Vilhelmina Kommun, Kyrkobergsvägen, Vännäs Kommun, Västerbottens län

Bjurholms kommun

Mellan klockan 10:15 och 11:15 hölls en trafikkontroll på Örträskvägen. Här fick tre förare en ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelser. Det utfärdades även en ordningsbot för att inte ha använt bilbälte samt en ordningsbot för avställt fordon.

Under morgonen hölls även en trafikkontroll på Kyrkogatan. Senare under förmiddagen hölls en trafikkontroll på LV597.

Dorotea kommun

Mellan klockan 10:55 och 11:30 hölls en trafikkontroll på E45 i Häggås. Här fick två förare en ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelser.

Nordmalings kommun

Under förmiddagen hölls en trafikkontroll LV513 i Nordmaling.

Skellefteå kommun

Mellan klockan 07:40 och 08:30 hölls en trafikkontroll på Höjdgatan på Morö backe. Här fick fyra förare en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelser.

Mellan klockan 10:20 och 12:00 hölls en trafikkontroll på Klockarbergsvägen i Eriksberg. Här fick tre förare en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelser.

Umeå kommun

Mellan klockan 07:45 och 08:30 hölls en trafikkontroll vid en 30-sträcka på Hissjövägen på Haga. Här fick fyra förare en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelser.

Mellan klockan 08:00 och 09:30 hölls en trafikkontroll på Sandbackavägen på Haga. Här fick 15 förare en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelser, en av dessa fick dessutom sitt körkort omhändertaget.

Mellan klockan 10:45 och 11:20 hölls en trafikkontroll på Järnvägsallén i centrum. Här fick fyra förare en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelser.

Mellan klockan 11:00 och 11:30 hölls en trafikkontroll på Sågverksgatan i Holmsund. Här kontrollerades nykterhet på 15 förare, samtliga utan anmärkning.

Under morgonen hölls även en trafikkontroll på Norra Obbolavägen på Teg.

Vilhelmina kommun

Mellan klockan 08:30 och 08:40 hölls en trafikkontroll på Kyrkobergsvägen. Här fick två förare en ordningsbot (böter) för otillåten fordonstrafik.

Mellan klockan 08:30 och 09:10 hölls en trafikkontroll på Kyrkobergsvägen. Här kontrollerades nykterhet på 20 förare, samtliga utan anmärkning.

Vännäs kommun

Mellan klockan 08:10 och 09:00 hölls en trafikkontroll vid en 60-sträcka på RV92 i Spöland. Här fick tre förare en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelser.

Mellan klockan 09:10 och 10:00 hölls en trafikkontroll på RV92 och LV546 i Penglundsområdet. Här fick en förare en ordningsbot (böter) på grund av att inte ha använt bilbälte. Det genomfördes även en flygande inspektion samt nykterhetskontroller.

Händelsekarta

Laddar karta...